Swan Market

Ben jij een enthousiaste, startende creatieve ondernemer? Dan is de Swan Market de perfecte plek om je mooie, handgemaakte producten aan het publiek te tonen. Het is de lifestyle markt van Nederland en ze zijn sinds kort ook net over de grens te vinden in Antwerpen. Ook als bezoeker echt een aanrader! Je wordt gegarandeerd geraakt door de ongedwongen, ontspannen en creatieve sfeer die daar hangt. Er zijn niet alleen talloze creatievelingen te vinden, maar er zijn ook foodtrucks en er is live muziek. Je zult er ongetwijfeld enthousiast en geïnspireerd vandaan komen! Wil je weten waar en wanneer de Swan Market wordt gehouden? Klik dan op dit bericht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s