Interlocking technique

Please find English below.

Heb jij je ooit weleens afgevraagd hoe je iets kunt haken wat er aan beide zijden mooi uitziet? Waarbij je dus echt aan beide kanten een patroon hebt en geen goede en verkeerde kant? Dan is de interlocking techniek wellicht wat voor jou. Bij deze techniek ‘verweef’ je al hakende twee filet haakwerkjes in verschillende kleuren volgens een bepaald patroon en krijg je een stevig haakwerk wat je aan beide kanten kunt gebruiken. Is bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld pannenlappen, dekens, maar ook tassen (die je dan aan beide kanten kan gebruiken).

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op:

Interlockingcrochet.com

Daar wordt met behulp van tekst, foto’s en video tutorials uitgelegd hoe je deze techniek toe kunt passen. Daarnaast staan er ook wat gratis patronen op en heeft zij ook een boek over deze techniek (Engels) geschreven.

Probeer het gewoon eens en kijk wat voor moois je allemaal kunt maken met deze techniek!


Did you ever wonder how to crochet something which looks great on both sides? A piece with a nice pattern on both sides and no wrong sides? Then the interlocking technique might be something for you. With this technique you join one row of filet mesh in one color with another row of filet mesh in another color. That way you get a nice pattern on both sides. Can be used for dishcloths, blankets, but also (reversible) bags.

If you would like to know more about this technique, please check:

Interlockingcrochet.com

There you’ll find everything you need to know about this technique, including some easy to follow video tutorials. You’ll also find some free patterns as well as a nice book you can buy about the interlocking technique.

Just give it a try and have fun with this nice technique!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s