Lacy granny

Gorgeous grannies

Please find English below.

Ze blijven gewoon leuk om te haken: granny squares. Je hebt ze in alle maten en soorten. Van heel simpel tot best wel ingewikkeld. Van effen tot heel kleurrijk. Vandaag een aantal speciale grannies. Grannies die net iets anders zijn dan de meeste anderen. Kijk en laat je inspireren! Al deze mooie haakpatronen zijn gratis.

Mocht je hulp nodig hebben met het vertalen van de Amerikaanse haaktermen, check dan even mijn twee blogposts met een overzicht van haaksteken en -termen in het Nederlands, Engels en Amerikaans (zie links onderaan deze post).


They’re just always fun to crochet: granny squares.  They come in all different kind of shapes and sizes. They can be quite simple, but also rather complicated. You can use just one color or throw in any color you like. Today I’ve selected a few special grannies. These grannies are just a bit different. Have a look at these beautiful (and free) crochet patterns and feel inspired!

Need help with the translation of crochet stitches and terms used in these patterns? Please check the following two blogposts with an overview of crochet stitches and terms in Dutch, English and American:

 

2 reacties

  1. Granny’s zijn super om te haken. Haakt snel weg en geeft een mooi effect! Ik vind de granny op de afbeelding heel mooi, vooral de kleur springt er lekker uit.

    Like

    1. Ja, ik haak ze ook erg graag! En dank je voor het compliment ☺ Houd ook erg van al die mooie kleurtjes (katoen in dit geval).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s