Nieuwe haakboeken

Ik ben gek op boeken. Tijd om te lezen heb ik amper, maar dat doet niks af aan mijn liefde voor boeken. Het vasthouden, het voelen, de geur … ik houd er gewoon van. Daarnaast houd ik dus van wol. Dus je raadt het al: jawel, mijn kast staat vol met boeken over haken. Nu kan er natuurlijk altijd nog wel eentje bij. Of twee. Vooruit … drie dan. Maar ze zijn dan ook wel echt leuk:

Foto: Ubo Schotten | Dreamstime

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s