Blog

Blog change

Soms. Soms neemt je leven een wending. Compleet onverwacht. Een wending die je volledig overrompelt. De dood staat ineens voor de deur. Klopt aan. Vraagt. Niet aan jou, maar aan diegene naast je. Diegene die jou het leven heeft gegeven. Vooruit dan, je krijgt nog even. Maar ik kom terug.

Het zet je leven op z’n kop. Je wordt weer wakker geschud. Je perspectief verandert. Prioriteiten worden verschoven. Normen en waarden herzien.

Je hebt vragen. Ontelbaar veel vragen. Het begint met het waarom. De dood. Maar al snel richten de vragen zich op jezelf. Op jou. Jouw kern. Jouw leven. Sommige vragen worden beantwoord. De meeste niet. Wat is eigenlijk nu echt belangrijk voor mij? Waar sta ik voor? Wie ben ik eigenlijk? Meen ik het wel allemaal? Volg ik wel echt mijn hart? De vragen volgen elkaar in rap tempo op. Je kunt je gedachtestroom amper bijhouden. Je hebt even tijd nodig. Ruimte. Tijd die je eigenlijk niet hebt. Ruimte evenmin. Jouw leven gaat immers gewoon door. Gek genoeg.

En nu? Denk je dan. Hoe ga ik nu verder? Hetzelfde? Dat kan voor je gevoel echt niet meer. Maar hoe dan wel? In die fase zit ik nu. Ik ben zoekende. Mijn hart is geraakt. Veranderd. En mijn hoofd vraagt zich nu af wat het daarmee moet.

Een ding weet mijn lieve hoofd echter al wel. En dat is dat ook deze blog een wending zal nemen. Het serieuze schrijf- en illustratiegedeelte en het meer ontspannen handwerkgedeelte zal worden opgesplitst. De focus van deze blog komt op het handwerken te liggen en dan met name op het haken. Er zal een schat aan informatie over haken verschijnen: steken en patronen, haaktermen, tips en trics, maar bijvoorbeeld ook nieuws over leuke garens en nieuwe haakboeken. Het wordt hopelijk een grote inspiratiebron waar je hart sneller van gaat kloppen, zeker als het een zwak heeft voor alles wat met handwerken te maken heeft (zoals de mijne).

Het serieuze schrijf- en illustratiegedeelte verdwijnt tijdelijk even achter de schermen. Om in een later stadium ergens anders op het web weer terug te komen. In een andere vorm. Een vorm waar mijn hart blij van wordt. En waar mijn hoofd achter staat. Zodra die vorm bekend is, laat ik het jullie uiteraard als eerste weten. Tot die tijd wens ik alle creatievelingen veel handwerkinspiratie toe met deze vernieuwde blog!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s