Christmas angel

Free crochet patterns for Christmas

Six free crochet patterns for Christmas below!

En toen was het alweer bijna Kerst! Heb je, net als ik, ook (te) weinig tijd om te haken, maar zou je toch wel graag wat gehaakte Kerstdecoraties in huis willen hebben? Check dan deze zes kleine, gratis haakpatroontjes van Garnstudio eens. Die heb je echt zo klaar! En heb je snel koude voeten, dan zijn die leuke, rode slofjes wellicht ook wat voor jou.

Veel haakplezier!

It’s almost Christmas again. Didn’t you find time yet to crochet some nice Christmas decorations, but would you love to decorate your home with it? Please check these nice, little patterns from Garnstudio (for free). They’re easy and fast to crochet! And if you like your feet warm, don’t forget to check the nice, red slipper pattern too.

Have fun!

Photo: Garsya (Dreamstime Stock Photos)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s