Lontwol

FeltPassion

Please find English below.

Gaat jouw hart ook sneller kloppen van wol? En woon je in de buurt van Haarlem? Plan dan eens een bezoekje aan de expositie ‘ViltPassie’ bij Meervilt. Het omvat werken van niet minder dan 50 (vilt)kunstenaars en vormt ‘een feest aan kleuren, vormen en inspiratie’. De expositie reist door Europa en is van 22 augustus t/m 3 oktober 2015 bij Meervilt in Haarlem te zien.  Je kunt er van donderdag t/m zaterdag terecht van 11:00 – 16:00. Toegang is gratis. Meer info op: Meervilt.


Do you love yarn too? And do you happen to live in the Netherlands (close to Haarlem)? You might want to go and visit ‘FeltPassion’ at Meervilt then. This exhibition shows lots of colourful felted objects of no less than 50 (felt)artists. Should give you tons of inspiration! It’s a European exhibition. It will be in the Netherlands (at Meervilt in Haarlem) from Aug. 22 – Oct. 3 2015. You can go and visit from Thursday – Saturday from 11:00 AM – 16:00 PM. You can find more information on Meervilt (Dutch only).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s