Paarse bloem

Lana Scriptura Lifestyle presents

For English please scroll down.

Komen jullie ook? Aanstaande zaterdag, 11 juli 2015, sta ik met een kraampje voor de Jumbo in Breskens. Dit samen met de quiltdames uit Breskens. Zij verkopen heerlijke, Belgische wafels (onweerstaanbaar in combinatie met een heerlijk koud bolletje ijs!) en ik presenteer er mijn frisse, nieuwe collectie accessoires waar ik de afgelopen tijd aan gewerkt heb. Ook geef ik doorlopend een demo in droogvilten en kun je je met korting inschrijven voor een van mijn nieuwe workshops:

  • Leer hoe fijn reflectief schrijven kan zijn
  • Vind rust met vilten
  • Word helemaal gelukkig met haken

Hierover later ook meer op deze site. Ben je zaterdag in de buurt van Breskens? Kom dan genieten van zo’n overheerlijke wafel en maak je mooie zomerse outfit af met een van mijn unieke, met de hand gemaakte accessoires in de prachtigste kleuren! Of schrijf je in voor een van mijn rustgevende, creatieve workshops en maak ze zelf. Daarnaast kun je ook nog meedoen aan een leuke winactie! Reden genoeg dus om zaterdag naar de Jumbo in Breskens te komen. Tot dan!


 

If you live in the Netherlands, please go and visit Breskens this Saturday. Look for the supermarket called Jumbo and you’ll find me and some nice other creative ladies outside. These ladies will sell some delicious Belgian waffles and I’ll present my new collection of colorful, handmade accessories. I’ll also demonstrate how to do some needle felting and you’ll find more information on my new workshops (only available in the Netherlands). There’ll also be a small creative contest of which the winner will receive … something very nice, I promise! So please come and visit me in Breskens this Saturday (July 11th). A nice little village close to the largest and most beautiful beach of the Netherlands. See you there!

Image: Lana Scriptura Lifestyle

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s