Workshop naaldvilten

Workshop naaldvilten

Men neme een zevental gezellige, creatieve dames, voegt daar een overvloed aan superzachte lontwol in de prachtigste kleuren aan toe en laat ze genieten van een warme kop thee of koffie met wat lekkers. Dan ontstaat er vanzelf die open en ontspannen, creatieve sfeer. Zo ook afgelopen vrijdag.

De dames druppelen binnen. Er wordt al snel gelachen. Ze hebben er zin in. De prachtige, nieuwe wolletjes worden uitgebreid bewonderd. Zo mooi. Zo zacht. Die kun je natuurlijk niet laten liggen. En dan de vraag: wat ga ik er vandaag mee maken? Want er moest natuurlijk ook nog wel een beetje gewerkt worden. De boeken werden doorgebladerd, voorbeelden werden erbij gepakt. Ga ik voor die kleurrijke ketting met gemarmerde viltballetjes of voor een strakke, abstracte armband in een kleur? Keuzes werden gemaakt, de wol en naalden werden klaargelegd. De workshop naaldvilten kon beginnen. Er werd geluisterd. Er werd geprikt. Veel geprikt. En gelachen. Veel gelachen. De sfeer was goed. De resultaten prachtig!

3 reacties

  1. Ik heb je genomineerd met een liebster award, ik hoop nog veel leuke dingen van je te mogen lezen, liefs Zohra

    Like

    1. Wat lief, dank je! Ik heb een drukke week voor de boeg, maar ga ermee aan de slag. Je zult het resultaat in mijn volgende post lezen 🙂

      Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s