haakpatroon polswarmers

Haakpatroon polswarmers

In januari plaatste ik een berichtje over mijn gehaakte polswarmers. Inmiddels heb ik het haakpatroon voor deze polswarmers af. Ik heb er net als voor het gehaakte babymutsje met bloem een PDF bestand van gemaakt, zodat je het haakpatroon makkelijk uit kunt printen:

Haakpatroon polswarmers

Heb je vragen over dit haakpatroon? Stuur me gerust een reactie of een mail (mail@lanascriptura.nl).

Veel haakplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s