Polswarmers

Gehaakte polswarmers

Het gehaakte mutsje met bloem wordt inmiddels met enige regelmaat gedragen door ons kleine meisje. Maar ons kleine meisje is natuurlijk niet de enige die weleens de kou in gaat. Mama mag altijd mee. Maar mama en de kou, dat zijn geen goede vrienden. Vooral mijn handen hebben er een hekel aan. Die weten dan ineens heel erg goed mijn warme en zachte jaszakken te vinden. Op zich niks mis mee. Handig is echter anders.

Dan koop je toch gewoon een paar heerlijke handschoenen? Dat zou kunnen. Maar zelf maken is zoveel leuker! Lekker snuffelen tussen al mijn wolletjes en bolletjes. Even dat ene fijne garen opzetten en stiekem wat leuke, nieuwe steekjes proberen. Worden het stokjes, schelpjes of toch gewoon die oude, vertrouwde vasten? En gaan we deze keer voor chique zwart? Of onschuldig wit?

Zie foto voor het resultaat. Vind je ze leuk? Houd dan deze blog in de gaten. Het (gratis) patroontje volgt volgende week.

Foto: Lana Scriptura Lifestyle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s