Teddybear

In de greep van griep

Ligt het aan mij of zijn onze griepvirussen agressiever geworden? Lag je vroeger nog een paar dagen een beetje ziek, zwak en misselijk in je bed, tegenwoordig heb je al varianten waar je gerust bijna twee weken compleet mee uit de running bent. En dan heb ik het nog maar over 1 persoon. Want je steekt natuurlijk je hele gezin aan, die op hun beurt ook nog eens een weekje of twee onder zeil gaan. Als je geluk hebt, steek je er twee of meer tegelijkertijd aan.

Je sociale agenda gaat hoe dan ook even helemaal op z’n gat en zelf vind je de bank ’s avonds ook wel bijzonder lekker zitten als er in een verloren momentje even niemand om je aandacht vraagt. Je weet dat er weer geblogd moet worden, maar je wordt al moe bij de gedachte om weer van die heerlijke bank op te moeten staan. Laptop opstarten, inloggen, blogbericht bedenken … nog voordat ik me bedacht had wat er eigenlijk allemaal bij bloggen komt kijken, was ik al richting dromenland vertrokken. En zo gaan de dagen natuurlijk snel voorbij.

Maar we zijn er weer. Fris, fruitig en vol goede moed! En creatieve kriebels. Ben alweer lekker in de weer geweest met wat leuke wolletjes en ook de pen heeft het papier alweer geraakt. Er nu alleen nog even een paar mooie blogberichten van maken.

Picture: dreamstime.com © Capicorn78

2 reacties

  1. Anuta

    Blijf vooral schrijven, ik lees t, en ik herken me vaak erin. Fijn dat je de crea kriebels weer krijgt, nu nog zon en lente kriebels…

    Like

    1. Dank voor je fijne reactie. Ik hoop inderdaad ook dat de zon en lente niet al te lang op zich laten wachten!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s