Col 16jan15

Als een kind zo blij

Weet jij nog hoe dat voelt? Als een kind zo blij zijn?

Ik was het vorige week weer heel even. Ik had ze zelf besteld en wist dus wat ik kreeg. Maar toch maakte mijn hart een sprongetje. Een cadeautje! Drie zelfs. Voor mij. Alleen voor mij. Een rondbreinaaldje van 20 cm, eentje van 40 cm en eentje van 60 cm. Niet van die goedkope naalden waar je garen op kapot gaan, maar mooie, glimmende en gladde exemplaren van iets betere kwaliteit. Om prachtige sokken op te breien bijvoorbeeld. Of een leuke muts. Of misschien zelfs een klein en fijn tasje?

Ik word weer heerlijk kinderlijk enthousiast. Kan niet wachten totdat ik er iets moois mee mag maken. Zal ik beginnen met dat zachte, lieve lichtroze? Of pak ik dat prachtige, diepe paars? En ga ik voor een setje schattige sokjes? Of voor een warme, wollige muts? Ik zie al een hele collectie voor me. Nu alleen nog tijd. Heel veel tijd.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s