Haaktermen Nederlands, Engels en Amerikaans – deel 2

Please find English below

Naast de basishaaksteken (zie ‘Haaktermen Nederlands, Engels en Amerikaans‘) worden er natuurlijk ook nog andere steken, termen en afkortingen in haakpatronen gebruikt. Ook daar heb ik een overzicht van gemaakt. Je vindt eerst de vertaling van de Engelse en Amerikaanse haaktermen naar Nederlandse haaktermen. Daaronder vind je de Nederlandse haaktermen vertaald naar Engelse en Amerikaanse haaktermen.  

Ik heb hierbij getracht een zo uitgebreid mogelijke lijst met termen te maken, maar het kan natuurlijk gebeuren dat de term die jij zoekt er net niet tussen staat. Mail me dan gerust: lanascripturalifestyle@gmail.com en ik zal kijken of ik je verder kan helpen.

Haaktermen Amerikaans Engels Nederlands

 


Please find below a list of Dutch crochet terms and abbreviations translated into English and American crochet terms (and abbreviations). If you have any questions, please don’t hesitate to contact me (lanascripturalifestyle@gmail.com).

For a conversion chart of the basic crochet stitches (Dutch, English and American) including symbols, please check ‘Haaktermen Nederlands, Engels en Amerikaans‘.

Crochet terms Dutch American English

 

Last updated on June 8, 2016

 

1 reactie

  1. wiendirigent

    Wauw! Zo’n uitgebreide lijst zocht ik!! Bedankt!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s